diumenge, 17 de maig del 2020

INFORMACIÓ A LES FAMÍLIES

CUADERNO DE LA ASIGNATURA DE EDUCACIÓN FISICA quinto y sexto ...


Hola a tots, xiquets i famílies:

Vuic informar-vos que per tal de poder valorar i avaluar les activitats que us he anat proposant al llarg d'aquests dies de treball a casa, ens podeu fer arribar fotos dels materials que heu realitzat fins ara (per favor, envieu només una foto amb tots els materials elaborats)i no una foto de cada material, així com algun vídeo, si voleu, sobre alguna/es de les diferents activitats.
Encara que teniu que fer i practicar totes les tasques, tan sols me feu aplegar la que més vos agrade i puga representar l’activitat realitzada.
Envieu al meu correu: majosmarvi@cpcronistachabret.com. Per favor, millor indicant, L’ ASSUMPTE, el NOM COMPLET vostre i el CURS.
 D'altra banda, també vuic comentar-vos que aneu guardant tots els materials esportius reciclats que esteu fent, per així, poder presentar-los quan tornem a les classes presencials on s'avaluaran, així com també l'habilitat i destresa adquirida en la utilització i pràctica dels mateixos. Si, com és probable, tornem a retrobar-nos al mes de setembre, es valorarà també per a  la nota del primer trimestre del següent curs.

Salutacions i una forta abraçada .
                                                                                 
                                                                                  MªJosé


Llistat de materials esportius reciclats :
1: Io-Io. 2: Disc volador/Frisbee. 3: Pilotes malabars. 4: Pilota d'aigua. 5: Llançapilotes ping-pong. 6: Indiaca. 7: Yogurball.


                                
Per favor , per trobar els enllaços i les activitats , entreu al
BLOG D’EDUCACIÓ FÍSICA.

Si comenteu qualsevol dubte o pregunta a les tutores, també és la manera més directa de comunicació. Estem en contacte diari amb els tutors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada