dilluns, 4 de maig del 2020

L'EDUCACIÓ FÍSICA, AMB GANES!!!!!



Recomanacions Educació FÍSICA

Benvolgudes famílies,


Donada aquesta situació especial de confinament a casa, i després d'aquest setmanes, des de l'àrea d'Educació Física ens agradaria fer-vos arribar una sèrie de consells, estratègies i enllaços que vos poden ajudar en la necessitat de moviment i inquietud tan vostra com dels més menuts i menudes.
No són, ni molt menys tasques obligatòries, però si molt recomanables per passar una bona estona, i sobre tot que es moguen de manera autònoma sense obligar-los a fer unes tasques concretes. A més, recordem que és impossible reproduir a casa la totalitat dels continguts que treballaríem a classe, especialment per l'espai, els materials i la vessant social i importantíssima de l'activitat física.
  • Programa de televisió "Muévete en casa", de dilluns a divendres en  la TVE 2 de 9-9:30h.(per el 3r cicle).
  • Fer servir les línies dels taulells d'un lloc a altre: en carrera, pata coixa, reptacions, espentant en les mans, en els peus, ...
  • Treballs de respiració: aspirar un paper en la boca i transportar-lo a un altre lloc, fer boletes de paper i bufar-les, transportar-les d'un lloc a un altre fent servir el bufit, ...
  • Treball de llançaments: podeu fer blanc en un lloc concret (caixa sabates, poal, etc.) amb pilotes de paper, ninos de drap, ... podeu llençar i rebre boles "canicas" en gots, fer diana en oueres (directament o en un bot en mig) amb la bola de roll-on o alguna pilota menuda.
  • Tombarelles o croquetes en el llit o en el sofà.

COM ES POT EIXIR AL CARRER, SIGAU MOLT RESPONSABLES !!!
PODEM GAUDIR AL AIRE LLIURE , SEMPRE QUE CUIDEM LA DISTANCIA . 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada